Never Apartment

Spacefiction Studio
Download
eBook
Project
Info
Never Apartment is designed for a family settled in Kakathiya Hills, Hyderabad. The primary outcome of any concept overcomes the drawbacks of a vertical settlement and keeps the social interaction between members of the family alive. The form generated is a direct consequence of this, the context and the brief.
Share
Episodes (1)
Watch videos and understand how the unique elements of this project were designed
Full Video
Full eBook
Download full eBook with all plans, drawings, photos, materials info and editorial text on your device
Number of Pages:22
Number of Images:25
Number of Drawings:6
Format: PDF
Size:25.0 MB
DOWNLOAD PDF EBOOK
Architecture Team
Know the architects and designers who worked on this project
Baba Sashank
Principal Architect
Vindhya Guduru
Principal Architect
About Project
Never Apartment is designed for a family settled in Kakathiya Hills, Hyderabad. The primary outcome of any concept overcomes the drawbacks of a vertical settlement and keeps the social interaction between members of the family alive. The form generated is a direct consequence of this, the context and the brief.
Project Information
Location:Jubilee Hills, Hyderabad, Telangana
Theme:Indian Contemporary
Plot Area:3600 sq. ft.
Facing:{}
Vastu:No
No. of Rooms:7
No. of Car Parking:6
Built-up Area:10390 sq. ft.
Start Year:2016
Completion Year:2018
Project Cost: 3000 per sq. ft. (approx)
Photo Credit: Monika Sathe
Houses in Telangana
Spacefiction Studio
Indian Contemporary